top of page

Eva Moreno, premis literaris

L'escriptora molinenca Eva Moreno ha obtingut aquest darrer any set nous premis literaris que afegeix a la llarga llista de guardons que té en el seu palmarès. L'Eva, afeccionada també al teatre, defineix el seu estil com una capsa de galetes d'assortiment variat perquè toca tots els gèneres literaris i tota mena de temes. Per l'Eva, el millor moment del dia, és quan se'n va a dormir i pot dedicar uns minuts a la lectura.

14/06/21



Suma i segueix. Així es podria definir la trajectòria literària de la molinenca Eva Moreno a qui li encanta provar sort en tota mena de certàmens literaris de diferents gèneres. La pandèmia no ha impedit que se seguissin convocant concursos i l'Eva ha anat sumant premi rere premi, fins a set en el darrer any. I és que l'escriptora no perd l'oportunitat de sotmetre les seves creacions al veredicte dels jurats.


Les moltes hores que ens hem hagut de passar tancats a casa ha incrementat la lectura de llibres i també molts han decidit fer les seves pròpies creacions literàries i provar sort en els concursos.


Primer premi a la sisena edició del Premi Guillem de Belibasta de Tragó de Segre a l'Alt Urgell amb l'obra "Trèvol Atzur";

primer premi al millor text de la dissetena edició de Teatre de Barra de Mallorca;

segon premi del concurs de relats breus per a dones Joana Raspall de Sant Feliu de Llobregat amb "la dona sense nom";

primer premi exaquo en el primer concurs de microrelats teatrals del Casino de Calaf;

Primer premi a la dotzena edició del Premi Llorenç Moya d'obres dramàtiques 2020 del municipi mallorquí de Binissalem amb l'obra "Els nens de Plutó".

Primer premi de la 28a edició del concurs de narrativa curta "Ploma de Ferro convocat per l'ajuntament mallorquí de Capdepera amb l'obra "Sota els cèrcols de l'aigua".

I primer premi de la sisena edició del concurs de relats per dramatitzar Ricard Pujolràs convocat per Indòmit Teatre de Sant Antoni de Vilamajor amb l'obra "Cita prèvia".

Aquests són els set guardons que ha guanyat en els últims mesos l'Eva Moreno. Per ella la principal satisfacció és veure els seus escrits publicats.


Entrar en el llit per descansar després d'una jornada intensa i poder dedicar uns minuts a la lectura és per l'Eva el millor moment del dia. I ja en ple somni el seu cap anirà barrinant noves històries per poder complaure els seus lectors.


bottom of page